Home of Solinfo

1077 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19.

A Home of Solinfo az országban elsőként, egyedülállóan széles választékkal és raktárkészlettel lehetővé teszi, hogy rengeteg  kiegészítő, konyhai tárgy, bútor és lámpa közül válogassanak vásárlói a 400 nm2-es shopban és a több hetes várakozás helyett, azonnal haza is vihessék kedvenceiket. Márkák, melyek egyet jelentenek a kifinomult stílussal, a kortárs dizájnnal és a funkcionalitással. Tárgyak, melyeket nemcsak nézegetünk, de a maguk szofisztikált valójában részt vesznek a mindennapjainkban, az otthonunk hangulatának megteremtésében.

Cégcsoportunk legújabb showroomja a Home of Solinfo minden eddiginél nagyobb területen, 400 négyzetméteren hozza el a skandináv formatervezés legjavát. A teljesség igénye nélkül: konyhai- és fürdőszobai kiegészítők (például: tálcák, tárolókosarak, tányérszettek, tükrök), lakástextilek, illatgyertyák/diffúzerek, fali dekorációk, poszterek is helyet kapnak a hangsúlyos bútorok és lámpák mellett.

Nyitvatartás

HÉTFŐ-PÉNTEK
10-20
SZOMBAT
10-18
VASÁRNAP
ZÁRVA

Weboldal

https://homeofsolinfo.com

Skandináv stílus


A Home of Solinfo márkáival könnyedén becsempészheted az otthonodba a hygge élményét. Ismerd meg a skandináv design előremutató márkáinak sorát, és vidd haza azonnal a kedvenceidet!

Ikonikus design


Az újgenerációs dán és holland márkák mellett a design valódi ikonjai is helyet kapnak a több, mint 400 négyzetméteres üzletben. Találkozz a Vitra, a Fritz Hansen vagy a Gubi klasszikusaival, vagy vidd haza a Vipp funkcionalista kiegészítőit.

Home of Solinfo

Rumbach Sebestyén u. 19. 1077 Budapest

home@solinfo.hu
+36 1 611 5497

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.