Solinfo Café

Több mint kávézó

Nem egy egyszerű kávézó, egyben a Tom Dixon Showroom helyszíne is. Élmény alapú bemutatótér, ahol bárki megtapasztalhatja a Solinfo életérzést. Esztétikai és élménybeli plusz, amit csak egy jól megtervezett tér nyújthat.

Eredeti olasz kávé


Caffé Vergnano kávék, ízesített kávék, forró csokik, teák, gyümölcsös limonádék, frissen facsart levek, valamint turmixok és igazi, fagyis shake-ek a Zsinagóga tőszomszédságában. Reggeli kínálat egész nap választható bundás kenyérrel, tojásételekkel, gyümölcsös-müzlis joghurttal, ebédre könnyű salátákat ajánlunk, délutánra süteményekkel készülünk. Mindeközben bármerre nézel, mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak.

BŐVEBBEN→

Élmény alapú bemutatótér


Ez a Solinfo előszobája, mely több mint kávézó, hiszen Tom Dixon lámpáit bemutató showroom is egyben. Folyamatosan újul meg a kollekciók cseréjének köszönhetően meglepve látogatóit. Otthonos, ám a modern dizájnt középpontba állító extravagáns tér. Egy nem mindennapi légkör, amit minden vendégünk megtapasztalhat egy kávé áráért.

BŐVEBBEN→

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.