Molteni Flagship Store

1077 Budapest, Wesselényi u. 6.

Klasszikus és kortárs darabok az évszazados múltra visszatekintő Molteni műhelyéből. Az ikonikus olasz márka kollekciójában az előremutató európai design találkozik a kifogástalan anyaghasználattal. Látogass meg minket, és ismerd meg a valódi itáliai luxus csúcskategóriáját!

Nyitvatartás

HÉTFŐ-PÉNTEK
10-18
SZOMBAT
ZÁRVA
VASÁRNAP
ZÁRVA

A mai Molteni


Az 1934-ben alapított márka hosszú évtizedek óta a design élvonalához tartozik. A belga tervező, Vincent van Duysen kreatív vezetésével olyan kifinomult bútorokat készítenek, melyek kortalan eleganciájukkal ékes díszei lehetnek otthonodnak.

Gio Ponti kollekció


A 20. század meghatározó olasz építésze, Gio Ponti impozáns épületei mellett elragadó bútorairól is ismert. A 2012-ben útjára indított Ponti kollekció az alkotó nagyszerű terveit modern gyártástechnológiákkal és különleges felületekkel aktualizálta.

Lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben bármilyen kérdése van termékeinkre vagy szolgáltatásainkra vonatkozóan. Kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken, továbbá javasoljuk a személyes egyeztetést bemutatótermeinkben, melyhez időpont kérése minden esetben ajánlott.

Solinfo Group
Wesselényi utca 6.
1077 Budapest
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.