Molteni Flagship Store

1077 Budapest, Wesselényi u. 6.

Klasszikus és kortárs darabok az évszazados múltra visszatekintő Molteni műhelyéből. Az ikonikus olasz márka kollekciójában az előremutató európai design találkozik a kifogástalan anyaghasználattal. Látogass meg minket, és ismerd meg a valódi itáliai luxus csúcskategóriáját!

Nyitvatartás

HÉTFŐ-PÉNTEK
10-18
SZOMBAT
ZÁRVA
VASÁRNAP
ZÁRVA

A mai Molteni


Az 1934-ben alapított márka hosszú évtizedek óta a design élvonalához tartozik. A belga tervező, Vincent van Duysen kreatív vezetésével olyan kifinomult bútorokat készítenek, melyek kortalan eleganciájukkal ékes díszei lehetnek otthonodnak.

Gio Ponti kollekció


A 20. század meghatározó olasz építésze, Gio Ponti impozáns épületei mellett elragadó bútorairól is ismert. A 2012-ben útjára indított Ponti kollekció az alkotó nagyszerű terveit modern gyártástechnológiákkal és különleges felületekkel aktualizálta.

If you have want to inquire about any of our products and services, do not hesitate to write to us using the contact form below. You can also contact us at any of our below addresses.

Solinfo Group
Wesselényi utca 6.
1077 Budapest
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.