Solinfo Shop

1073 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 3.

A Solinfo Group üzletében, a Solinfo Shopban a stílusos kiegészítőké a főszerep. Többek között olyan márkák lelőhelye, mint a Tom Dixon, Native Union, Broste Copenhagen, Hübsch, Klippan, a Design Letters, a HAY, az Ibride vagy akár az Eldvarm. A Solinfo Shop teljes kínálata 2020-tól már webshopról is rendelhető.

Nyitvatartás

HÉTFŐ-PÉNTEK
10-18
SZOMBAT
10-14
VASÁRNAP
ZÁRVA

Solinfo Shop


A Solinfo szakértői által gondosan szelektált high-end design lakáskiegészítők lelőhelye. Klong, Design Letters, Lucie Kaas, Tom Dixon, Native Union, Broste Copenhagen, Hübsch, Klippan, HAY, Novoform, Normann Copenhagen, Ibride, Eldvarm. 30 év szakértelmével válogatott kollekció a legnagyobb gyártóktól.

Solinfo Webshop


Néhány kattintásra a legszebb design daraboktól. A Solinfo szakértői által gondosan válogatott lakáskiegészítők már online is elérhetők. A Solinfo webshopja egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a vásárlást, ki sem kell dugni az orrunkat otthonunkból, hogy a legszebb designtermékek közt válogassunk.

Tom Dixon


Ismerj meg egy valódi brit design ikont! Rendíthetetlen kísérletezés, fejlett gyártástechnika és extravagáns stílus. A Tom Dixon márka kiegészítőivel te is igazán különlegessé teheted otthonod!

Native Union


A technológia mára elengedhetetlen része a mindennapjainknak. A Native Union Apple kiegészítőivel biztos lehetsz benne, hogy eszközeid nem csak hasznosak, de stílusosak is lesznek.

Solinfo Shop

Rumbach Sebestyén u. 3. 1077 Budapest

shop@solinfo.hu
+36 1 550 5666

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.