(Magyar) A Solinfo Summer Sale legizgalmasabb darabjai
Szerző: Solinfo
Category: Szelekció
Post date: 2017.08.15

(Magyar) Múlt hét óta tart a nyári vásárunk a Wesselényi utca 8. alatt. Az üzletben olyan brandektől találsz bemutatótermi darabokat, mint a Flexform, a Gervasoni, vagy a Meridiani. Ebben a gyűjtésben egy kis ízelítőt találsz a vásár legizgalmasabb darabjaiból!

(Magyar)

Flexform Dida

Ha régóta vágysz egy igazán különleges dohányzóasztalra, akkor a Flexform Dida asztala téged vár nyári vásárunkon. Az Antonio Citterio által tervezett asztalcsalád darabjait Carrara márvány borítja, ami biztosítja, hogy hosszú évekig a nappalid éke lesz.

(Magyar)

Tom Dixon Peg lounge szék

Egy pár igazi ritkaságot is találsz nálunk, például két Tom Dixon Peg lounge széket. A gyönyörűen megmunkált tölgyből készült terebélyes lounge széket már nem gyártják, így érdemes sietned, ha egy az otthonodban szeretnél tudni egy darabkát a Tom Dixon brand történelméből.

(Magyar)

Gervasoni Brick 23

A Gervasoni Brick 23 szék tökéletetesen passzol egy modern étkezőhöz. A Paola Navone nevével fémjelzett szék váza krómozott acélból készül, a háttámlát és az ülést meghatározó hálót pedig marhabőrből készítik a Gervasoni kézművesei.

(Magyar)

Aqua Creations Stand By Pendant

Egy igazán nagyvonalú tér hasonlóan nagyvonalú világítási megoldásokért kiált. Itt jöhet a képbe az Aqua Creations Stand By függölámpája, mely 122 centis átmérőjével a legnagyobb szobákat is képes bevilágítani sejtelmes fényével. Most féláron juthatsz hozzá!

(Magyar)

Vistosi Ecos

Ha már speciális világítási megoldásokról beszélünk, nem tudunk szó nélkül elmenni a Vistosi Ecos csillárja mellett. Ha egy igazán karakteres csillárt keresel, akkor az Ecos-t neked tervezték. Végeláthatatlan számú gyűrűi minden szögből másképp törik a fényt, így biztosítva, hogy az általa bevilágított tér mindig tartogasson egy kis izgalmat.

Látogass meg minket a Wesselényi utca 6. alatt, és kérd munkatársaink segítségét, ha érdekelnek a Summer Sale darabjai!