Elindult a Solinfo Shop webshopja!
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2020.02.12

A tavalyi évben különösen nagy gondot fordítottunk arra, hogy a kínálatot minél jobban kiszélesítsük, így most nagy örömünkre elstartolhatott a Solinfo Shop webshopja.

„Abban hiszünk, hogy a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. Elképesztő sok mindent fedeztünk fel az utóbbi időben. A design egyszerűen örökké lázba hoz minket.”
Orbán Zoltán és Szetei Krisztián, a Solinfo Group tulajdonosai

A Solinfo Shop előzménye

A design szerelmeseinek nem kell bemutatni a Solinfot. 30 évvel ezelőtt indult vállalkozás mára ’A designközpont’ Budapesten. Az utóbbi években a Solinfo megkerülhetetlen kiindulópontja lett a beszerzésnek a téma iránt érdeklődő vásárlók, belsőépítészek, lakberendezők körében. Közel 400 high-end márkát képviselünk Magyarországon. Kínálatunkban a professzionális világítástechnikai berendezések mellett pedig már régóta a bútorok és a lakáskiegészítők is megtalálhatóak. A világ vezető design márkáival karöltve olyan választékot vonultatunk fel, amely nemzetközi szinten is egyedülálló. Főhadiszállásunk a Wesselényi utcában található. A Molteni Flagship Store, a Vitra Concept Store és a Solinfo Shop kínálatában olyan nagynevű márkák találhatók, mint a Tom Dixon, Native Union, HAY, Menu, Broste Copenhagen, Hübsch, Klippan, Design Letters, Ibride vagy akár az Eldvarm.

 

Munkatársaink olyan elképesztő termékismerettel rendelkeznek, mellyel kevesen a hazai szakemberek közül. Évek óta folyamatosan járjuk a világ összes lakberendezési kiállítását, mint például a Maison & Objet. Ismerjük a trendeket, átlátjuk a lakberendezésben zajló folyamatokat, sok gyártó tervezőivel személyes, jó kapcsolatot ápolunk.

Solinfo webshop – Néhány kattintásra vagy a legszebb design daraboktól!

Mostantól már nem kell a Wesselényi utcáig mennünk, hogy a Solinfo által felkutatott és gondosan szelektált high-end design lakáskiegészítőket megtekintsük. A Solinfo Shop virtuális üzlethelyisége lehetővé teszi, hogy design kiegészítőket vásároljunk függetlenül attól, hogy éppen hol vagyunk. A webshopban elérhető az összes olyan lakberendezési kiegészítő, mely a Solinfo üzleteiben is megtalálható: lámpák, tükrök, vázák, és egyéb dekorációs elemek.

Olyan termékeket vásárolhatunk meg itt, mint a Klong ’Äng’ váza, a Design Letters ’HOT’ termosz, vagy Tom Dixon ’Boom’ asztali lámpa. A Solinfo webshop megkönnyíti, hogy a különböző szekciókban válogassunk, nézelődjünk, hamar felfedezzük a legújabb termékeket és az éppen legaktuálisabb ajánlatokat.

Webshopunk egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a vásárlást. Ki sem kell lépnünk otthonunkból, hogy a legszebb design kiegészítők közt válogassunk.

A webshopot az alábbi linken érheted el:
https://shop.solinfo.hu/