Veneta Cucine

1073 Budapest, Kertész u. 50

A több mint fél évszázados múltra visszatekintő családi vállalkozás, Veneta Cucine, Olaszország konyhabútorgyártásának meghatározó alakja, mely egy kis helyi vállalkozásból jelentős multinacionális vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A Treviso tartományban 1967-ben indult vállalkozás mára 800 alkalmazottat foglalkoztatva 10 rendszer és 40 modell választékával, valamint 300 szín- és anyagkombinációval szolgálja ki az egyedi igényeket.  Veneta Cucine küldetése konyhákat alkotni, melyek ötvözik a kézműves hagyományokat az új irányzatokkal, és a designt elérhető értékké tenni, amit most  Budapest belvárosában, a Kertész utcában felfedezhetsz csupán néhány perc sétára a Solinfo központjától. 

Nyitvatartás

HÉTFŐ-PÉNTEK
10-18
SZOMBAT-VASÁRNAP
Zárva

Kapcsolat

Budapesti showroom


Fedezd fel Budapest legnagyobb konyha showroomját a Veneta Cucine-t, mely impozáns 500 négyzetméteren terül el. A három szintes bemutatóterem tíz exkluzív konyhát mutat be, melyek inspiráló megoldásokkal gazdagítják az otthonok tervezését. Az egyedülálló élményt tovább fokozza a Kerakoll felületekkel díszített tér, melyben Vibia lámpák, Home of Solinfo kiegészítők és egyedi Timbart asztalok tökéletesen kiegészítik az enteriőrök stílusát.

Tökéletes testreszabhatóság


A Veneta Cucine konyhái valódi egyediséget képviselnek. Tíz rendszer és negyven modell alkotja a választékot, melyek öt különböző struktúrára épülnek, és háromszáz szín- és anyagkombinációban érhetők el. Ennek eredményeként mindenki megtalálhatja az egyéniségének és stílusának tökéletesen megfelelő, testreszabott konyhát a végtelen opció közül.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.