Emlékezetes ajándék karácsonyra
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2019.11.25

A Solinfo Wesselényi utcai főhadiszállásán több olyan üzlet is van, melyek kínálata nem csak a design szerelmesei számára rejtenek kincseket. Ha nincs ötletünk, kit mivel lepjünk meg, egy helyen beszerezhetjük a különleges ajándékokat, melyekkel valóban emlékezetessé tehető az ünnep.

Hazánk legszakavatottabb designszakértői a Solinfonál ráadásul ebben az évben még nagyobb gondot fordítottak arra, hogy lakáskiegészítők terén is szélesedjen kínálatuk. A Vitra Concept Store mellett a Solinfo Shop olyan márkák lelőhelye, mint a Tom Dixon, Native Union, Broste Copenhagen, Hübsch, Klippan, a Design Letters, a HAY, az Ibride vagy akár az Eldvarm.

„Elképesztő sok mindent fedeztünk fel az utóbbi időben. A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Mi abban hiszünk, hogy a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A közelgő ünnepek pedig jó alkalmat adnak arra, hogy valódi értékkel lepjük meg egymást. „

Orbán Zoltán és Szetei Krisztián
a Solinfo Group tulajdonosai

Férfias ajándékok

Konyakos pohár Normann Copenhagen
A családi összejövetelek egyik fontos pillanata, amikor a család férfitagjai elvonulnak, hogy együtt fogyasszanak el egy erős italt. A minőségi italok mellé minőségi pohár dukál. A Liqueur & Cognac Glass egy rendhagyó pohár, amely szakít a klasszikus kialakítás hagyományaival amellett, hogy egyszerre praktikus és puszta szépség. Kialakításakor tartalmának aromáját, hőmérsékletét és volumenét is figyelembe vették. Alakjának köszönhetően fokozódik a likőr- és konyakfogyasztás meghitt élménye a folyadék sötét színének és mozgásának hangsúlyozásával. Helyezze a Liqueur & Cognac poharat az asztalára és élvezze, ahogy finoman forog – így felfedve kedvenc italának kifinomult aromáit.

Ajándékok hölgyeknek

Terrazzo tükör Hübsch
A Hübsch kerek tükrének talpazata szürke betonba foglalt fekete, fehér és szürke csempék szilánkjaiból készült. Egyszerű módja egy új trend otthonunkba való becsempészésének. Adjunk egy leheletnyi terrazzo-stílust fésülködőasztalunkhoz vagy fürdőszobánk ablakpárkányához a Hübsch tükrének segítségével.

A legkisebbeknek

Sheep takaró Klippan
A Klippan klasszikus Jacquard-szövetből készült gyapjútakarói pont olyan gyönyörűek a színükön, mint a visszájukon. Az elmúlt években a Klippan számára lehetségessé vált, hogy organikus báránygyapjúból gyártsák termékeiket. Az organikus báránygyapjú mentes mindenfajta rovarirtószertől, a birkák tenyésztésekor pedig kerülték a különböző kemikáliák és antibiotikumok használatát.

Az idősebbeknek

Emma Wood kosár Eldwarm
Tartsa a kandalló fűtéséhez szükséges szálfát az elegánsan tervezett Emma kosarában. A kosár porfestett fémből és a Tärnsjö svéd cserzőműhelyből származó bőrből készült, bronz részletezéseket tartalmaz. Nincs karácsonyi hangulat a kandalló melege nélkül – és nincs divatos kandalló egy kifinomult kosár nélkül.

A Solinfo Shop teljes karácsonyi kollekciója itt megtekinthető:
https://solinfo.hu/media/solinfo_karacsonyi_ajanlo_2019.pdf

Keresd őket a Solinfo Shopban!
Kellemes karácsonyi készülődést kíván a Solinfo Group csapata!
További információért fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén!

Solinfo Shop
Rumbach Sebestyén u. 3.
1075 Budapest
+36 1 550 5666
shop@solinfo.hu
shop.solinfo.hu