A Frankfurt Light + Building 2018 legfrissebb újdonságai
Szerző: Solinfo
Kategória: Események
Bejegyzés dátuma: 2018.04.09

A frankfurti Light + Building kiállítást az Európa legnagyobb vásárait és üzleti kiállításait szervező Messe Frankfurt jegyzi. A kétévente megrendezett vásár fókuszában a különleges, előremutató világítási és belsőépítészeti megoldások állnak, melyek egyesítik a jó design és az innovatív technológiák értékeit. A vásáron a Solinfo csapata is rendszeresen részt vesz, hogy elsőként hozhassuk el nektek az élvonalbeli gyártók legfrissebb termékeit. Tarts velünk, és ismerd meg te is a legújabb trendeket a technikai és építészeti világításban!

XAL

Az XAL egy igazán egyedülálló és monumentális standdal készült a kiállításra, méghozzá jó okkal! Az osztrák cég több, mint 15 új technikai világítási megoldást mutatott be, köztük olyan különlegességekkel, mint a MUSE fényforrással egybeépített akusztikai panelek, vagy a mágnesesen rögzíthető PIVOT sorozat. Az XAL természetesen az automatizálást és a kapcsolódási lehetőségeket sem hanyagolta el, hiszen legújabb termékeik egytől-egyig irányíthatóak az iOS és Android platformokon elérhető X-TALK alkalmazás segítségével is!

iGuzzini

A kiállítás egyik legemlékezetesebb megjelenését az olasz iGuzzini-nek köszönhetjük. The Light Experience névre keresztelt, visszatérő installációjuk idén a fény és az árnyékok közti kapcsolatra fókuszált, melyet további audiovizuális hatások és a testközelben lévő világítótestek tettek igazán felejthetetlen élménnyé. A standon bemutatkoztak az iGuzzini legfrissebb megoldásai, a miniatürizált (mégis nagy teljesítményű) XS család, az intelligens iGApps világítási ökoszisztéma, és a gyártó egyedülálló, VR technológiát használó Light Experience 3D tervezői szolgáltatása.

FLOS

A FLOS frankfurti standjához az inspirációt a klasszikus római villák felépítése szolgáltatta, ahol a szociális funkciók egy központi terasz köré összpontosultak. A minimalista, betonból felépített enteriőrben előtérbe kerültek a cég legfrissebb világítótestei és megoldásai, mint a Piero Lissoni által tervezett Diversion széria, vagy a különlegesen helytakarékos Zero Track család. A beltéri termékek mellett új kültéri megoldásokat is bemutattak, olyan tervezőkkel együttműködve, mint a Barber & Osgerby páros, vagy a standot is tervező Vincent van Duysen. Természetesen a FLOS sem maradhatott ki a legmodernebb technológiai újításokból, ezért az itt bemutatott termékek mindegyike kompatibilis a FLOS Smart Control applikációjával és a gyártó által forgalmazott központi automatizáló rendszerekkel.

Ha felkeltették az érdeklődésed az idei Light + Building újdonságai, keresd értékesítőinket az üzletünkben, vagy az info@solinfo.hu címen, akik további információkat adnak az új termékekkel kapcsolatban!