Summer lights 2022 – Kültéri lámpa újdonságok a Solinfo válogatásában
Szerző: Solinfo
Kategória: Szelekció
Bejegyzés dátuma: 2022.06.15

A 2022-es kültéri bútorok bemutatása után home styling és világítástervező szakértőink összerakták a 2022-es év legjobb, legstílusosabb kültéri lámpáit is. Kidolgozottság, sokszínűség, formátumok kombinálása, multifunkcionalitás és a játék teljes érzete: ez jellemzi az idei szelekciónkat.

Estiluz – Bols (by Mermelada Estudio)

A polietilén gömb egy olyan átalakító elem, amely a mennyezetre függeszthető, vagy nyitott fémkosarakba rögzítve környezeti fényt biztosít. A kosarak készletek segítségével testreszabhatók, amelyek lehetővé teszik asztalként vagy virágtartóként történő felhasználást – kültérre és beltérre egyaránt.

Estiluz – Circ

A Circ egy hordozható kültéri asztali lámpa akkumulátorral. Az ernyő áttetsző polietilénből készült, bézs színvilággal és fém kampóval. Kültéri használatra alkalmas, bárhol könnyen felakasztható. Ideális nappaliba, étkezőbe, kávézóba, étterembe, kertbe, teraszra és szállodába.

Marset – Ginger kollekció

​​Az egyik legfrissebb kollekció, a Ginger a beltér meleg fényeit, és annak szofisztikált hangulatát hozza kültérre. Külön-külön vagy csoportosan felszerelhető falikarokkal, új, 15 cm-es lámpatesttel – átjárókhoz és kis szabadtéri területekhez tökéletes –, lámpaoszloppal és kis állólámpákkal is rendelkezik.

Bover – AMPHORA

Az AMPHORA kollekciót úgy tervezték, hogy meleg környezetet teremtsen, különösen a szabadban. Rendkívül dekoratív megjelenésének köszönhetően az Amphorák kültéren és beltéren egyaránt elhelyezhetők. A kollekció mérete és formája finoman és diszkréten tiszteleg a korábban kertek és teraszok díszítésére használt terrakotta amfórák előtt.

Bover – Nans

A Nans kollekcióval a Bover szerette volna kiemelni a lámpaernyők kidolgozottságát, illetve a különböző színek és formátumok kombinálásával egy másik szövési módot kerestek, hogy valódi mediterrán stílust alkossanak.

Linea Light Group – Lira

A Lira kültéri állólámpa nagy gyűrűs szerkezettel rendelkezik, LED fényforrással, amelyet poliuretán gyantából készült fehér diffúzor árnyékol, festett alumínium lámpatestben. A fekete vagy sötétbarna felületeknek köszönhetően tökéletesen beilleszthető bármilyen kültéri környezetbe.

Foscarini – Gregg Terra

Az organikus vonalvezetésű Gregg Outdoor lámpafüggesztékeket úgy tervezték, hogy a szabad ég alatt ragyogó kompozíciókat hozzanak létre – köszönhető ez a különböző méreteknek is.

Foscarini – Solar

A Solar kültéri lámpa összhangban van a háztartási élet sokrétű koncepciójával, ahol a kert lakótérré válhat. Ez nem csak egy lámpa, hanem egy modern kandalló, amely körül gyülekezhettek és beszélgethettek a szabadban.

Foscarini – Cri Cri

Egynapos kirándulás a természetben. Csicsergő kabócák. Piknik – kockás terítő a füvön. Ez a Cri Cri által megidézett ünnepi, nyugodt légkör: egy vezeték nélküli lámpa belső, újratölthető akkumulátorral, ami bárhová akasztható vagy letehető – kültéren és beltéren is.

Vibia – Meridiano

A Meridiano állólámpa kollekció, amelyet Jordi Vilardell és Meritxell Vidal a Vibia számára tervezett, kényelmes fényt vetít, amely fény- és árnyékmintákat képezve varázslatos fényhatást hoz létre. A Meridiano kültéri lámpák kettős funkciót töltenek be: használhatók zsámolyként és kisasztalként is, amelyek tökéletesen illeszkednek olyan exteriőrökhöz, mint a kertek, az udvarok, vagy medencék teraszai.

Panzeri – Venexia

A Venexia kollekció már csillámszürke, lakkozott fa – matt sárgaréz kiegészítőkkel -, és corten bevonattal is kapható. Ideális szállodákba, éttermekbe, lakóházakba.

Panzeri – Firefly in the sky

A Firefly in the sky egy IP65 minősítésű kültéri akkumulátoros asztali és fogaslámpa. A levehető fej mágneses csatolórendszert, USB-C-n keresztül tölthető akkumulátort, LED-forrást és Step DIM vezérlést tartalmaz 5 fényintenzitás-beállítással.

Panzeri – Lampyris

A Lampyris egy alumínium kültéri lámpa opál polikarbonát képernyővel és közvetlen LED-es fénykibocsátással. Ideális kertek, parkok és bármilyen kültéri környezet megvilágítására integrált világítási igényekkel.

Axolight – Float

Az Axolight találékonyságából és Mario Alessiani tervező kreativitásából született meg a Float, ami egy többfunkciós és hordozható lámpa. Kültéren és beltéren egyaránt használható, különböző felhasználási célokra: asztalra, padlóra, plafonra, és falra is applikálható.

Karman – Abachina

Kis fúvott üveggömbök, amelyek látszólag a semmiben lógnak, de valójában egy téglalap alakú fémkerethez vannak rögzítve: a játék érzetét keltik, abakusz gyöngyökre emlékeztetve.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is, hogy elsőként értesülhess a márkák újdonságairól!

Ha felkeltette az érdeklődésed valamelyik kültéri lámpa a cikkben, keress minket e-mailben vagy telefonon több információért!

Solinfo Lighting & Home
Wesselényi utca 6.
1077 Budapest
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu