Solinfo Group

A Solinfo professzionális világítástechnikával és high-end design berendezési termékek forgalmazásával foglalkozik. A világ vezető design márkáival karöltve olyan kivételesen széles választékot tárunk partnereink és leendő partnereink elé, mely nemzetközi szinten is egyedülálló.

Legfrissebb referenciáink

Palatinus Boutique Hotel

/ 2024.04.11

friss referencia -

Palatinus Boutique Hotel

A Palatinus Boutique Hotel karnyújtásnyira található Pécs főterétől, éttermek, kávézók, üzletek szomszédságában, a történelmi belvárosban. A modern kivitelezéshez ember közeli, barátságos hangulat társul, mindezek mellett, a műemléki épület sajátosságai teszik még egyedibbé. Kiemelt figyelmet fordítottak a magas minőségű, bútorok, lámpák és textíliák kiválasztására, hogy az ott öltött idő garantáltam a feltöltődést szolgálja. Büszkék vagyunk, hogy […]

ibis&TRIBE Budapest Stadium (Liberty)

/ 2024.03.27

friss referencia -

ibis&TRIBE Budapest Stadium (Liberty)

Lámpa Ago       Cirkus Chandelier Small Charcoal függesztett világítótest Aromas              Ambor lámpa Aromas              Dalt falikar Aromas              E27 LED fényforrás Aromas              Gand lámpa Aromas              LYB lámpa Aromas              TEC lámpa Blux      BOWEE S függesztett lámpa Elter     Nova Luce Aila lámpa Estiluz  Circ Floor lamps Faro      MOY Black falikar Flos      Coordinates Suspension 4 Leds C4             Bravo függesztett lámpatest LedsC4              […]

Márkáink


Kínálatunkban a legnagyobb nemzetközi világítástechnikai valamint bútor márkák szerepelnek, és büszkék vagyunk arra, hogy több gyártóval Magyarországon kizárólagos forgalmazói viszonyban vagyunk.

Üzleteink

Friss Bejegyzések

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.

Ne maradj le az újdonságainkról!


Izgalmas design inspiráció minden héten, egyenesen a postaládádba!